Ztaffis pokerblogg

2010-08-25
22:35:40

Zero to Hero... Möjligt eller omöjligt?
Nu är jag tillbaka igen, efter flera månader av tystnad. Jag har egentligen inte haft någonting att skriva om sedan i våras, och lusten för att skriva om poker har varit väldigt liten. Men nu när hösten börjar smyga sig fram så har även poker-lusten infunnit sig igen.

Men som läget var redan i våras så är jag fortfarande arbetslös och rätt så pank. Många tror att det inte går att spela poker om man är pank, men visst går det bara man har bra kontakter som kan sponsra dig. Pokern går ganska segt just nu för min del, det börjar bli rätt länge sedan min senaste triumf, nämligen i Apri när jag vann en tunering på ipoker för dryga 1.000 €. Den vinsten smakade manna och jag njöt länge av den. Men nu är det dags att ta nästa steg, jag vill nämligen klonka något större.

Som sagt, min bankrulle i nuläget är obefintlig kan man säga. Mitt enda hopp är att jag har en stake-deal med en polare, och om jag bara lyckas klonka en turneing snart så kanske det finns möjlighet att börja spela på riktigt...

Min turneringspoker är faktiskt rätt hyffsad, enligt mig själv, men det finns ändå något som fattas. Jag tenderar att allt som oftast åka på sjuka bad-beats. Förut trodde jag att jag var den mest otursförföljda spelaren på jorden, men nu har jag börjat undra om min spelstil gör att det händer mig så ofta. Vad tror ni? Och finns det tips om hur man ska komma undan såkallade "setups"? Jag tar gladeligen emot alla tips!

Cy